Despre mine

Hobby sau job full time!?

Budau Daniel - fotograf profesionist de nunta din anul 2009. In anul 2004 am descoperit pentru prima data calea fotografiei. Un prieten foarte bun, m-a introdus in tainele fotografiei urmand ca ea sa se transforme intr-o adevarata pasiune, iar dupa studii intense chiar si intr-o afacere la nivel local, in Timisoara, iar apoi la nivel national si international. Fara sa imi inchipui, ca voi reusi vreodata sa transform pasiunea pentru fotografie intr-o afacere de succes, am inceput inca din anul 2005 sa imi procur aparatura foto profesionala. Am realizat apoi ca aparatura, oricat de buna ar fi ea, nu te transforma intr-un fotograf profesionist, de aceea am hotarat sa urmez mai multe cursuri de specialitate. Nu am considerat suficiente doar cursurile de fotografie asa ca am luat parte si la alte cursuri precum cele de web-designer sau de operator radio TV. Din fiecare curs de specialitate urmat am invatat cate ceva, insa experienta am acumulat-o in timp. Profesand aceasta meserie, am intalnit diferite obstacole, invatand de la un pas la altul ceva nou. Folosesc aparatura profesionala de top, Canon. Pe langa DSLR-ul Canon 5D Mark III, folosesc mai multe obiective fixe si zoom-uri, carduri de memorie de back-up si blitz-uri. Ma deplasez cu placere si in afara Timisoarei, oriunde in tara sau in strainatate pentru experiente si evenimente noi!

Date de contact

Servicii

Fotograf

Fotograf de evenimente deoarece iubesc ceea ce fac si acest lucru imi aduce bucurie

Fotograf nunta

Fotografia de nunta este hobby-ul meu cat si job-ul meu full time. Practic fotografia de nunta din anul 2004.

Fotografia de studio

Dispun de un studio foto profesional cu aparatura necesara pentru fotografia de produs si alt gen de fotografii.

Fotografii nunta

Fotograf nunta Timisoara 01   Fotograf nunta Timisoara 10   Fotograf nunta Timisoara 12   Fotograf nunta Timisoara 08   Fotograf nunta Timisoara 09   Fotograf nunta Timisoara 05   Fotograf nunta Timisoara 06   Fotograf nunta Timisoara 07   Fotograf nunta Timisoara 02   Fotograf nunta Timisoara 03   Fotograf nunta Timisoara 04   Fotograf nunta Timisoara 01

Contact

Daca fotografiile prezentate de mine ti-au trezit interes ma poti contacta telefonic la +40722465906, prin email: office@bdanielphotography.ro sau prin intermediul site-ului www.danielbudau.ro unde se poate vedea un potofoliu cu fotografii de nunta, botez, sau alt fel de eveniment mai detaliat.

Fotograful tau de nunta din Timisoara - Daniel Budau

Portofoliu detaliat:

Fotografii nunta Timisoara

Fotografii botez Timisoara

TOP